Skrivande

SkrivandeAlla har vi olika sätt att uttrycka våra känslor, idéer och tankar, somliga är utåtriktade och uttrycker det verbalt och med gester. Andra gör det genom att måla tavlor och en del gör som det denna artikel ska handla om – genom att uttrycka sig i skrift. 

Skrivandets betydelse

Det ena utesluter förstås inte det andra, många kreativa människor uttrycker sin kreativitet med fler än bara på ett sätt, men man kan nog anta att de flesta ändå har ett favoritsätt. För den som tycker om att skriva texter är det ett sätt att få uttryck för allt det ovanstående och varför man skriver en text kan bero på olika orsaker.Man brukar prata om att man genom motion kan rensa tankarna och ersätta bekymmersamma tankar med sköna endorfiner. Det kan fungera på liknande sätt med att skriva texter. Genom att skriva ned sina tankar så kan man få tankarna ur huvudet och gå vidare.

Ge ut en bok

Men nu är det ju inte så att skrivande bara handlar om att få ur sig sina tankar, det är ju som sagt även ett sätt att uttrycka kreativitet. Kanske vill man berätta något i form av en journalistisk artikel, eller kanske har man en storslagen berättelse i sitt huvud och har en dröm om att skriva en bok. Skulle du känna dig träffad av det sistnämnda i att skriva din egen bok så kan vi för dig som inte funnit någon utgivare rekommendera www.vulkanmedia.se – ett företag som hjälper författare att både marknadsföra, formge och ge ut böcker. Detta till skillnad från många andra utgivarförlag där det kan vara svårt att ens få sitt bokmanus läst av en förläggare.Att i text forma en idé till ord och meningar så pass väl att andra människor skapar sig en inre bild av ens egna tankar är en konst, och en härlig känsla att lyckas med.