Poker – Hobby på frammarsch

Poker har alltid varit populärt och du har säkert spelat det någon gång med dina vänner. I takt med att internet utvecklades och flera spelsajter uppkom på nätet blev spelet allt vanligare.

Poker

Sajter där spelare kunde förlora men också vinna pengar, det var först då det blev en riktig boom vad gäller popularitet och då framförallt med den tidigare okända pokervarianten Texas Hold’Em. Idag är denna nästan den enda som spelas och förutom att spela med dina vänner hemma har nätpokern vuxit och blivit ett av världens populäraste spel.

Det är lätt att komma igång med att spela poker på nätet. Det finns gott om listor på nätet med de bästa och populäraste sajterna där du kan spela poker. De flesta av dessa har svensk kundsupport som är öppen dygnet runt och många av dem har också pokerskolor kopplade till sig om du är en nybörjare eller vill ha tips på hur du ska spela. Sajten är ett bra komplement om du vill ha en lätt översiktsbild på hur de olika spelsajter som finns fungerar. De har också en ranking för de bolag där du får störst bonus och mest valuta för de pengar som du sätter in – det är viktigt för företagen då alla vill ha dig som kund.

Professionella pokerspelare Idag finns till och med möjligheten att bli rik på poker och det finns en hel del spelare  som börjat sin bana som vanlig hobbyspelare, och sedan spelat tillräckligt klokt för att vinna stora pengar och till slut blivit proffs på spelandet. Ett mycket bra exempel är svensken Viktor Blom, som idag anses vara en av de bästa spelarna i världen. Det är naturligtvis ett privilegium att bli miljonär på poker, men har du ett öga för spelet, lite talang och är envis är det definitivt inte omöjligt att tjäna pengar på sitt spelande, en dröm för många som blir verklighet för några få.