Semestertips

Även om det kanske känns långt dit när det fortfarande är ganska kyligt i stora delar av landet så är det faktiskt så att sommaren närmar sig sakta men säkert och då kan det förstås vara läge att börja fundera över vad man skall göra på semestern. Därför kommer här några semestertips.123790-summer-vacation-beach

Semester i Sverige

Man behöver faktiskt inte åka långt på sin semester för att uppleva saker eftersom den svenska sommaren erbjuder mycket äventyr och annat smått och gott. Varför till exempel inte göra en resa genom hela Sverige från norr till söder och upptäcka både natur och kultur.

Med bil genom Europa

En klassiker vad gäller semester är förstås att åka bil genom Europa. På kontinenten finns i princip hur mycket som helst att upptäcka eller vad sägs som Alperna, som faktiskt är helt fantastiskt också på sommaren, franska rivieran med pärlor som Cannes, Nice och St Tropez, eller varför inte pröva på Kroatien som har en helt underbar kust.

Tågluffa

En annan klassiker är förstås att tågluffa. Fördelen att tågluffa är förstås att man slipper sitta i en bil att köra samtidigt det också är miljövänligare.