Byt ut dina gamla lampskärmar mot nya

Ett av de bästa tipsen för att snabbt ändra om hemma är att byta ut dina gamla lampskärmar. Du kan då lätt få en helt ny stil, utan någon större ansträngning och som inte kostar skjortan.

Att hitta din stil

Heminredning är ett perfekt sätt att visa din stil och personlighet. Ibland kan det kännas svårt att hitta just din stil och att inte blanda för mycket. Ett tips är då att fundera över vilka färger, möbler och stilar du gillar. Planera sedan noga och spara allt på till exempel Pinterest, där du successivt kan fylla på med bilder när du hittar inspiration.

Byt dina lampskärmar

Innan du ger dig ut och byter dina lampskärmar är det några saker du bör tänka på. Fundera vilket syfte lampan ska ha och välj därefter typ och färg av skärm. Ska det vara en myslampa eller en läslampa? Tänk också på storleken på skärmen som ska passa både lampan och rummet.

Var hittar jag nya lampskärmar?

Det finns en mängd olika ställen där du lätt kan hitta fina lampskärmar, framförallt online där det största utbudet finns. Vill du hitta fina lampskärmar till ditt hem så handla här.