Bygg ett Attefall för din hobbyverksamhet

Behöver du mera utrymme för din hobby? Någonstans att snickra eller att få sitta i lugn och ro med handarbetet?

Det är lätt hänt att det där extra utrymmet inte går att få till i ditt bostadshus. Gör då som många andra och bygg ett fristående attefallshus. Lägg till rejält med förvaring och du har det perfekta stället för din hobbyverksamhet.

Välj modell

Attefallshus finns i många olika modeller och storlekar. Innan du bestämmer dig för modell, kan det vara bra att läsa in dig på reglerna för att bygga attefallshus. Du får bygga upp till 30 m2, men det finns mycket mer du behöver tänka på. Behöver du ha ett kök för att inte säga ett badrum? Kanske du vill addera ett loft, så att din hobbystuga även kan inkvartera några gäster? Det finns mycket att fundera på. Titta gärna in på Sorselestugan som har ett bra utbud. Läs i lugn och ro, medan du funderar på just dina behov.

Montera själv

Sorselestugan levererar attefallshuset som en byggsats. Då kan du alltså själv montera ihop det. Leveranstiden är kort, ungefär 2-3 veckor. Med följer monteringsanvisningar, som är lätta att följa. Varför inte göra det byggande till hela familjens hobbyprojekt?