Pyssla på egen hand eller tillsammans med dina barn

Att pyssla är roligt för både stora och små. Det är därför en aktivitet som passar perfekt att göra tillsammans med barnen. Ett tips är att ha en liten pysselhörna eller ett skrivbord där du ställer fram pysselsaker. Det gör att det är enkelt att komma igång och barnen blir också lockade av att sätta igång och pyssla.

Låt kreativiteten flöda

Är du sugen på att börja pyssla kommer du märka att det finns en uppsjö av olika material och prylar som du kan välja mellan. Det finns även en rad olika hemsidor där du kan surfa in för att hitta inspiration. Några kul saker du kan göra tillsammans med barnen är bland annat att tillverka eget slime, göra pärlplattor eller smycken. Att göra små saker i lera brukar också vara populärt, speciellt bland de yngre barnen.

Perfekta presenter

Om du gillar att pyssla kan du också tillverka väldigt fina presenter som passar perfekt som både födelsedagspresenter och julklappar. Även barn kan skapa spännande kreationer som de kan ge bort till föräldrar, syskon eller varför inte till mormor? Låter det spännande kan du handla i en butik på nätet. Där finns allt du behöver för att komma igång.