Ha spel som hobby

Att ha någon form av hobby är som bekant alltid roligt, oavsett om det handlar om någon form sport, musik eller husdjur. Ytterligare en form av hobby man kan ägna sig åt är så klart spel i olika former, något vi tänkte titta lite närmare på här nedan.

spel Något som är populärt att ha som hobby är rollspel av olika slag, och det i form av både rollspel på dator som till exempel World of Warcraft och liknande, men också i form av rollspel som man spelar på ett bräde, som exempelvis Dragons and Dungeons. Utöver detta kan man ju också syssla med så kallade lajv, som är en typ av rollspel där man själv är en del av spelet genom att man klär ut sig och antar skepnaden av en karaktär.

En annan spelform som också många har som hobby är naturligtvis poker, som under de senaste 10-15 åren på grund av pokerspelandet på nätet fått något av en renässans. Även om man kanske inte har som främsta syfte att bli stenrik på poker är det ändå en trevlig hobby eftersom man verkligen får sätta hjärnan i arbete och tänka till lite extra.